En finals d’estació plens de freda pluja o Rosada de dolor

Es trenquen les paraules repetitives en opresions de piles amuntegades d’inutils poemaris En nues desmemories de turments… allí on els petals es congelen palpitants i gemegen alens de d’esesperança mentre cauen els anys al pou del horror sense petons ni acaronaments destilant crus hiverns d’amargues carències concéntriques, la nau vençuda ja aplega a port novament emergeix la primavera (tot es repeteix en certa manera): apartat en un banc del parc espere algo que no sé, mentre perc la forma humana vaig veient com les noves generacions també se les emporta el vent.

APOLONI

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s